NIEUWSLibratone

Libratone Zipp: tijd voor een update

De succesvolle Libratone Zipp-luidsprekers krijgen een update. Daarbij hoort onder andere direct toegang tot vijf Spotify premium playlists. 

Met de introductie van de Libratone Zipp bluetooth-speakers heeft Libratone destijds een schot in de roos geplaatst. Inmiddels zijn de kleurrijke en fraai vormgegeven bluetooth-speakers in ruime mate te spotten. De combinatie van de catchy looks aan de buitenkant en inhoudelijk sterke punten als bluetooth, AirPlay, multiroom, SoundSpace, dlna en wifi aan boord heeft er voor gezorgd dat de Libratone-speaker een graag geziene en gehoorde bluetooth-speaker is geworden.

Spotify

Nu komt het Deense Libratone met een update voor de hele range aan Zipp speakers. Die zorgt ervoor dat de huidige en nieuwe bezitters van Libratone zipp voortaan ook beschikken over Spotify aan boord. Daarbij krijg je ook toegang tot vijf Spotify premium afspeellijsten. Fijn daarbij is dat je direct via de Zipps toegang krijgt tot deze afspeellijsten, zonder dat je daarbij je smartphone hoeft aan te raken.

Via de bedieningsknop op de Zipp zet je de gewenste afspeellijst in werking. Wil je toch graag de regie houden via je smartphone, dan kan dat natuurlijk ook via een speciale app. Daarnaast heeft Libratone de speakers nu ook voorzien van nieuwe Sleeper Time-functies. Zo kun je letterlijk minutieus instellen wanneer jouw favoriete muziek begint en wanneer die weer gaat stoppen. Na 30 minuten schakelt de Libratone Zipp zich automatisch uit. Details over de nieuwe firmware en features vind je op de website van de fabrikant.


EDITORS' CHOICE