NIEUWS

5 home cinema reviews die je niet mag missen

Zoals onze vaste lezers weten zijn wij onlangs de samenwerking aangegaan met een aantal websites, waaronder homecinemamagazine.nl. Dat betekent dat er nóg meer reviews zijn om te lezen – zij het uiteraard meer op het gebied van home cinema dan hifi. Gelukkig gaan die twee vaak hand in hand.  Daarom hebben we vijf reviews uitgezocht die je niet mag missen.

Review: Panasonic DMP-UB700 Ultra HD Blu-ray speler

Panasonic was samen met Samsung als eerst aanwezig op de markt met een UHD Blu-rayspeler. Inmiddels is het merk alweer toe aan de tweede generatie en dat schept verwachtingen – hoeveel hebben ze geleerd van hun ervaringen? Om dat uit te zoeken bespreekt Martijn de DMP-UB700, het goedkopere broertje van de EISA Award-winnende DMP-UB900. Klik hier om de review te lezen.

Review: Sony KD-65ZD9 (ZD9-serie) lcd led tv

Een home cinema is uiteraard niet compleet zonder goed beeld. In de zomer van vorig jaar introduceerde Sony behoorlijk wat nieuwe tv’s, waaronder indrukwekkende modellen in de ZD9-serie. UHD, HDR, een groot kleurbereik en 3d-weergave; de ZD9-serie heeft het allemaal. Maar hoe komt deze 65” KD-65ZD9 uit de test? Lees de review hier.

Review: Denon AVR-X6300H av-receiver

De Denon AVR-X6300H, een flink apparaat, werd uitgekozen om de nieuwe testruimte van Homecinema Magazine in te wijden. De receiver zou een alternatief moeten zijn voor de duurdere AVR-X7200, maar is zelf al behoorlijk uitgebreid. Is er nog een reden om over te stappen naar een hogere klasse of biedt de X6300H alles wat je nodig hebt? Je leest het in deze review.

Review: Philips 55POS901F Ultra HD oled tv

Goed, nog maar een tv! Met de Philips 55POS901F haal je niet alleen oled in huis, maar ook het welbekende Ambilight, Android TV en behoorlijk wat chroom en aluminium. Kan Philips het prijskaartje van 3.699 euro verantwoorden of kun je beter even verder zoeken naar een beter alternatief? Lees het in deze review.

Review: Logitech Harmony Elite afstandsbediening

Stel, je hebt al een televisie, av-receiver én een mooie luidsprekerset waar je helemaal tevreden over bent. Dan is er de Logitech Harmony Elite, een afstandsbediening die vrijwel al je apparatuur kan besturen. Van home cinema tot smart home. Tussen de 250 en 300 euro is vrij veel geld voor een afstandsbediening, maar als het je leven een stuk eenvoudiger maakt is het te overwegen. De vraag is dus: bespaart de Harmony Elite je echt zoveel gedoe? Je leest het hier


EDITORS' CHOICE