NIEUWSYamaha

Uitgelicht: EISA Award winnaar Yamaha

Op maandag 15 augustus 2016 maakte de EISA bekend welke producten het komende jaar mogen genieten van de status van EISA Award Winnaar. In de categorie Home Theatre Audio vind je onder andere Yamaha’s YSP-5600, die de award voor ‘Beste soundbar’ op zijn naam mocht zetten.

Eigenlijk is het niet eerlijk om nog van een soundbar te spreken: de YSP-5600 behoort met zijn unieke mogelijkheden tot een klasse apart.” Yamaha heeft met de YSP-5600 namelijk een soundbar op de markt gebracht die een nieuwe standaard zet. Dolby Atmos-ondersteuning, een 4K-compatible HDMI-aansluiting en een equalizer die het geluid automatisch aanpast aan de ruimte; het zit er allemaal in.

Met maar liefst 46 drivers creëert de YSP-5600 een volwaardig 7.1.2-geluid met een “ongelooflijk groot, meerlagig, driedimensionaal geluidsveld.” Net als veel producten van Yamaha is ook deze soundbar voorzien van de MusicCast multiroom technologie van het merk zelf, zodat hij gebruikt kan worden om overal in huis muziek- en tv-geluid te streamen. 

Overzicht van alle EISA Award winnaars 2016-2017 >>

MERK

EDITORS' CHOICE