NIEUWSArcam

Hele reeks nieuwe producten van Arcam

De zomer is traditioneel gezien een tijd waarin het stil is rondom audiomerken: geen nieuwe producten, aankondigingen of ontwikkelingen. Arcam trekt zich daar gelukkig niks van aan en introduceert een hele reeks nieuwe producten, waaronder een klasse-A hoofdtelefoonversterker.

rHead

Bovenaan het lijstje met nieuwe producten staat de rHead, een strak vormgegeven hoofdtelefoonversterker met een adviesprijs van 549 euro. Deze rHead combineert een klasse-A versterker met een pure analoge volumeregeling, die gebruik maakt van dezelfde schakeling als je vind in de Arcam A49. De versterker is voorzien van RCA cinch en gebalanceerde XLR inputs en stuurt muziek je hoofdtelefoon in via een 3.5mm of 6.3mm uitgang.

AVR390

Als je een serieuze filmliefhebber bent en ook nog eens voor het meest uitgebreide geluid wilt gaan, dan komt Arcams AVR-serie je wellicht bekend voor. In de nieuwe AVR390 vind je alles waar de serie bekend om staat: Dolby Atmos codec, Dirac Live en de nieuwste HDMI standaard. Maar dan betaalbaarder, met een wat bescheidener vermogen en een klassieke AB-schakeling. Deze AV-receiver zal vanaf september te koop zijn tegen een adviesprijs van 2.499 euro.

P429

Ook verkrijgbaar vanaf (mid) september is de nieuwe vierkanaals P429 eindversterker. Dankzij de mogelijkheid om hem in Bridge te schakelen ontstaat een stereo klasse-G eindversterker met 2×270 Watt bij 8 Ohm – niet verkeerd. Bovendien misstaat deze P429 niet in een custom install- of multiroomopstelling. De adviesprijs ligt op 1.999 euro.

Solo Movie 2.1

Staat de Solo Movie 5.1 op je verlanglijstje maar is het eigenlijk meer dan je nodig hebt? Lees dan vooral even door. De Solo Movie 2.1 is namelijk, zoals de naam al doet vermoeden, een pure stereo-uitvoering van zijn grote broer. Een all-in-one product voor film- én muziekliefhebbers, dus. Met een flinke 2x125 watt bij 4 ohm hoef je je over het vermogen ook geen zorgen te maken. Naast een technisch wat uitgeklede versie van de 5.1 is ook de prijs minder geworden: 2.499 euro. 

MERK

EDITORS' CHOICE