NIEUWSTeufel

Test de Teufel Rockster XS gratis thuis

Redactie Hifi.nl | 22 juli 2016 | Fotografie Redactie Hifi.nl | Teufel
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 08 juli 2026

Langzaamaan begint het toch écht zomer te worden en dus vliegen de Bluetooth speakers weer over de (digitale) toonbank. Één daarvan is de Teufel Rockster XS. Om erachter te komen hoe goed deze speaker presteert, nodigen wij vijf mensen uit om ‘m thuis uitgebreid te testen.

De Rockster XS van Teufel is een compacte speaker die speciaal ontwikkeld is voor gebruik onderweg. Dankzij de behuizing, een mix van aluminium, kunststof en staal, en siliconen bumpers kan ‘ie behoorlijk wat hebben. Bovendien is hij spatwaterdicht, dus meenemen naar een vochtigere omgeving is geen enkel probleem. Speciaal voor buitengebruik is de outdoor geluidsmodus toegevoegd, waarbij een boost wordt gegeven aan de hoge en middentonen voor wat extra volume.

Een andere toffe functie is de party modus – je kunt twee apparaten tegelijk koppelen om van twee playlists een partymix te maken. Bluetooth 4.0 garandeert een stabiele verbinding van minstens tien meter. Ook is het mogelijk om de speaker aan te sluiten op je tv om het geluid te verbeteren – een soort mini soundbar, dus.

In samenwerking met Teufel mogen wij vijf mensen uitkiezen die de Rockster XS thuis (en onderweg natuurlijk) willen uitproberen en hem maximaal te benutten. Één van de vijf winnaars mag de speaker na afloop houden.

Update: de aanmeldingsprocedure is inmiddels gesloten, we hebben een selectie uit de deelnemers gemaakt. De winnaars zijn per mail op de hoogte gesteld.

 

MERK

EDITORS' CHOICE