AVM en Piega audioshow bij Van Duppen Audio

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni kun je bij Van Duppen Audio terecht voor demonstraties van de topmodellen van Piega en AVM.  Kortom: twee dagen vol mooie luidsprekers en versterkers.

Piega zal aanschuiven met het vlaggenschip uit hun Coax-serie, de 120.2. Verder zal importeur AV-Tunes vertellen over de filosofie achter deze luidsprekers en de unieke Piega Coax technologie, waarbij een ribbon tweeter centraal binnen een ribbon midrange wordt geplaatst. Ook de bijzondere verwerking van aluminium, die stijfheid combineert met een elegant design, zal worden besproken.

De Coax 120.2 zal worden aangestuurd door elektronica uit AVM’s Ovation lijn. Centraal in deze set staan de nieuwe Ovation SD6.2 streaming DAC en de Ovation SA8.2 eindversterker. De SD6.2 combineert een DAC met DSD en heeft ook nog eens geïntegreerde Tidal-ondersteuning om hi-res muziek te kunnen streamen. Al met al een set die het beste uit de Piega’s zal weten te halen.

Op vrijdag 24 juni zal de presentatie beginnen om 19.30, een half uur eerder kun je alvast naar binnen. Inschrijven voor deze avond is gewenst en kan hier. Op de zaterdag daarna zullen tussen 10.00 en 17.00 doorlopend demonstraties plaatsvinden.

MERK

EDITORS' CHOICE