NIEUWSCabasse

Stream Base: de soundbase van Cabasse

Jasper Mijwaard | 13 mei 2016 | Cabasse

Waar vroeger de gemiddelde Nederlander nog gewoon de ingebouwde luidsprekers van de tv gebruikte, wordt er tegenwoordig ruimte (en geld) vrijgemaakt voor een soundbar. Eventueel met toegevoegde sub en meerdere speakers. Als je op zoek bent naar een alles-in-één oplossing is een soundbase wellicht een oplossing. De nieuwe Stream Base van Cabasse, bijvoorbeeld.

Cabasse’s Stream Base is een draadloze soundbase met vier actieve kanalen. Door actieve filtering van de dome tweeter en de midrange en low-midrange units moet een spectaculair geluid gerealiseerd kunnen worden. Ook heeft de Stream Base een 13 cm woofer die 360° naar beneden blaast en zorgt voor een flinke portie laag.

Naast dat hij aangesloten kan worden op je tv om het geluid van series, films en games te verbeteren, is de Stream Base natuurlijk ook geschikt voor het afspelen van muziek. Hij kan, na aansluiting op je netwerk, muziek afspelen via streamingdiensten als Spotify, Qobuz en Deezer, maar ook muziek die je zelf hebt opgeslagen op het netwerk. Bovendien kun je een USB-stick of harde schijf inpluggen en daar muziek van afspelen. Uiteraard staat de Stream Base ook in verbinding met andere apparaten uit de Stream-serie die aangesloten zijn op je thuisnetwerk, om een handig multiroomsysteem te creëren.

De Stream Base is vanaf nu verkrijgbaar en kost €499. 

MERK

EDITORS' CHOICE