Hi-Fi Klubben opent nieuwe winkel in Breda

Jasper Mijwaard | 12 mei 2016

Hi-Fi Klubben is al te vinden in o.a. Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Vanaf zaterdag 14 mei kan ook Breda aan het lijstje toegevoegd worden, want dan wordt de nieuwe winkel feestelijk geopend.

En met feestelijk bedoelen we ook écht feestelijk: tijdens de opening zijn er enorm veel producten in de aanbieding. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘2 halen, 1 betalen’ voor een Sonos PLAY:1 of HEOS 1, of de Marantz MCR511 voor de helft van de prijs? Zolang de voorraad strekt en alleen komende zaterdag geldig, uiteraard. Heb je geen geld, maar wil je toch iets nieuws? Dan kun je gewoon meedoen met de winactie. Wat er gewonnen kan worden is nog wel even geheim…

En op een feest mag natuurlijk ook muziek niet ontbreken. Daarom heeft Hi-Fi Klubben vanaf 13.00 dj’s Bas Timmermans (draait regelmatig in poppodium Mezz) en Gabriel Levato (uit eigen gelederen) uitgenodigd om je te voorzien van fijne tunes.

De deuren gaan open om 10.00 en ook hapjes en drankjes worden verzorgd. Je vindt de nieuwe Klubben aan de Korte Brugstraat 10 in Breda.


EDITORS' CHOICE