NIEUWSNubert

Maak kennis met Nubert: betaalbare Duitse hifi

Jasper Mijwaard | 08 mei 2016 | Nubert

High End München 2016 is in volle gang! Hifi.nl is aanwezig om je te voorzien van het laatste nieuws, de nieuwste producten en natuurlijk foto’s van de mooiste hifi apparatuur. Met in dit artikel alles over (het tot nu toe onbekende) Nubert!

Het is natuurlijk leuk om de nieuwste producten van de grote merken te bekijken en te beluisteren, maar er bestaat natuurlijk veel meer. Zo wees hifi.nl-lezer Willy ons op het merk Nubert, waarvan hij tot grote tevredenheid een nuVero subwoofer gebruikt. En eerlijk is eerlijk: na een bezoek aan de website (die wel een update kan gebruiken) zijn we inderdaad wel benieuwd geworden naar de luidsprekers, die er op het eerste oog erg netjes uitzien.

Eenmaal in de ruimte van Nubert aangekomen valt op dat deze er goed uitziet. Wat we konden verwachten na het zien van de website wisten we eigenlijk niet, maar dit is erg netjes! De producten zien er even goed uit en na een korte demonstratie van de nuPro AS-250 soundbase kunnen we ook beamen dat dit helemaal niet verkeerd klinkt! Bovendien is de soundbase met €585 goed geprijsd en zou dus wel eens een prima oplossing kunnen zijn voor iedereen die voor relatief weinig geld een stereospeaker wil aanschaffen.

Op het moment is Nubert alleen nog actief in Duitsland, maar wie weet komt daar snel verandering in… Bestellen kan via de website – ook als je in Nederland woont.  


EDITORS' CHOICE