Verticaal genieten van vinyl met Pro-Ject

Jasper Mijwaard | 07 mei 2016 | Pro-Ject HiFi

High End München 2016 is in volle gang! Hifi.nl is aanwezig om je te voorzien van het laatste nieuws, de nieuwste producten en natuurlijk foto’s van de mooiste hifi apparatuur. Met in dit artikel alles over de nieuwe platenspelers van Pro-Ject!

Platenspelers mogen niet ontbreken in München en dus is Pro-Ject ook van de partij. Eerder dit jaar plaatsten ze al voorproefjes van een nieuwe verticale (!) draaitafel, dus dat moesten we uitzoeken. En ja, dat ziet er in het echt net zo ongewoon uit als in je gedachten!

De verticale Pro-Ject VT-E kun je staand gebruiken, maar als je ruimte op je kast wilt besparen kun je hem ook aan de muur monteren. Het model is gebaseerd op de erg betaalbare Elemental en is verkrijgbaar in het zwart, wid en rood én als zowel rechts- als linkshandige versie (de VT-E L). Dat zou het een stuk makkelijker moeten maken om de draaitafel (is dat eigenlijk nog wel het juiste woord?) te bedienen als hij aan de muur hangt. Er is bovendien ook een speciale versie met ingebouwde voorversterker en Bluetooth transmitter verkrijgbaar, de VT-BT! Voor de standaard versie betaal je €315, de Bluetooth versie kost je €105 extra. 

Om de ervaring helemaal compleet te maken sloot Pro-Ject de dag af met een speech van oprichter Heinz Lichtenegger en natuurlijk een bijbehorende borrel!

MERK

EDITORS' CHOICE