NIEUWSKharma

Kharma op High End München


Redactie HiFi.nl | 05 mei 2016 | Kharma
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 22 april 2016

Ook het Nederlandse merk Kharma is begin mei aanwezig op de High End München. Naar deze beurs nemen ze de Enigma Veyron mee, volgens het merk een nieuw ‘Dutch masterpiece’.

De Enigma Veyron EV-2, om precies te zijn. Deze EV-2 is onderdeel van een van de meest extreme en bijzondere series van high-performance luidsprekers en herbergt de nieuwste evolutie in dynamische drivers. Want naast 1” en 2” diamond tweeters vind je de door Kharma zelf ontwikkelde Omega-F 7” en 11” drivers.

De motor is geplaatst in een carbon chassis en stuurt een enorm stijve en lichte carbon conus aan. Al met al zorgt het hele systeem voor een systeem dat snel en zonder vervorming werkt. Daarnaast wordt er gezorgd voor minder klankkleuring, een verfijnde en complexe harmonische structuur en minimale variatie.

De flinke EV-2 isoleren was een behoorlijke taak. De oplossing werd gevonden in een spike disc suspensiesysteem met Carborundum ballen op een diamanten oppervlak. Dit garandeert minimaal contact. Hoewel Kharma bekend staat om behoorlijk high-end luidsprekers, weet de Enigma Veyron zelfs de makers te enthousiasmeren.

In levende lijve aanschouwen? Je kunt Kharma op High End München vinden in Atrium 4.2, kamer F227. 

MERK

EDITORS' CHOICE