NIEUWSLindemann

Nieuwe Lindemann Musicbook:DSD modellen op High End München

Redactie HiFi.nl | 19 april 2016 | Lindemann

Op High End München zal Lindemann een nieuwe generatie Musicbook:DSD modellen presenteren. Deze nieuwe producten verwerken alle digitale signalen volledig in DSD.

Pure DSD conversie

In de ‘Pure Path Mode’ functioneert de D/A converter alleen nog als digitaal filter. Verdere signaalbewerking is in het analoge domein. Deze omzettingstechnologie is, ten opzichte van traditionele PCM conversie, een flinke vooruitgang in geluidskwaliteit. Zo hoor je meer dynamiek, levendige tonen en een levensechte atmosfeer.

Bluetooth aptX / DSD 256 via USB

Hoewel de Musicbook al behoorlijk wat digitale bronnen aankan, wordt het met de updates nog verder uitgebreid. De nieuwe modellen – zowel de DAC’s als streamers – kunnen namelijk ook Bluetooth aptX en USB tot 384 kHz/DSD256 aan. Met het nieuwe streaming platform kun je ook DSD files spelen via het netwerk en kun je de streamingdiensten TIDAL en Qobuz gebruiken. Daarnaast biedt het extra playlist functionaliteiten en  een nieuwe radio/podcast provider.

Tenslotte is ook de app verder geoptimaliseerd. De nieuwe Musicbook:DSD zijn na High End München beschikbaar. Heb je een ouder model? Dan is het mogelijk om je hardware volledig te upgraden.

EDITORS' CHOICE