NIEUWSSonus faber

Pryma: de hoofdtelefoon van Sonus Faber

Jasper Mijwaard | 13 april 2016 | Sonus faber

Eerder dit jaar liet Sonus Faber al weten bezig te zijn met een hoofdtelefoon en nu is het dan eindelijk zover. Het merk uit Vicenza presenteert de Pryma, een handgemaakte hoofdtelefoon met een echt Italiaans oog voor detail, afwerking en materiaalkeuze. Zoals we van Sonus Faber gewend zijn.

In ons korte verslag vanaf CES 2016 werd de Pryma al kort genoemd als ideale hoofdtelefoon voor audiofielen die ook fashionista’s zijn. Nu de foto’s officieel naar buiten gebracht zijn kunnen we dat nogmaals bevestigen: met een gegoten aluminium oorschelp, koperen en roestvrijstalen gespen en een verwisselbare hoofdband van Italiaans leer ziet de Pryma er enorm classy uit. En, Sonus Faber kennende, zal het geluid ook wel helemaal prima Pryma zijn. Overigens is hij niet alleen te gebruiken om naar muziek te luisteren: de meegeleverde kabel met bedieningsfunctionaliteit en microfoon maakt de Pryma ook geschikt voor mobiel gebruik.

De hoofdtelefoon is per direct verkrijgbaar in de kleuren (op de foto van links naar rechts) Rosé Gold & Dark Grey, Pure Black, Coffee & Cream, Carbon Marsala en Heavy Gold. Italiaanse termen voor zwart, wit, grijs en bruin, zeg maar. De adviesprijs voor de Pryma is €499, met uitzondering van de Carbon Marsala uitvoering waar je een extra briefje van €50 voor mag neerleggen. 

MERK

EDITORS' CHOICE