NIEUWSOvergaauw

Streaming audio workshop bij Overgaauw Leiden

Redactie HiFi.nl | 30 maart 2016 | Bluesound

Alles weten over streaming audio? Dan moet je op woensdag 20 april bij Hifi Overgaauw in Leiden zijn. De winkel organiseert namelijk voor de derde keer een streaming audio workshop en heeft voor deze speciale editie gasten uitgenodigd die je kunnen voorzien van de beste informatie.

Jaap Veenstra van Alpha-Audio.nl zal je voorlichten over bedrade en draadloze netwerken, routers en NAS. Daarnaast zul je een behoorlijk aantal tips en adviezen krijgen en natuurlijk ook je vragen kunnen stellen. David Cain (directeur Europa) en Ronald Wagemaker van Bluesound zullen je informeren over hun producten en de mogelijkheden van streaming audio. Ook zal er hi-res audio beluisterd worden – het blijft tenslotte een muzikale avond! Oh ja, een erg leuke extra: onder de deelnemers wordt een Bluesound Node 2 verloot!

Je kunt vanaf 19.00 terecht bij Overgaauw, waar een kop warme thee of koffie natuurlijk op je staat te wachten.  Inschrijven per email is gewenst, zodat er een schatting gemaakt kan worden van het aantal bezoekers. Het adres van Overgaauw is Breestraat 148 te Leiden. 

MERK

EDITORS' CHOICE