NIEUWSAudioZaal

Audiozaal presenteert wederom platenspelers


Redactie HiFi.nl | 31 maart 2016
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 24 maart 2016

In het paasweekend kon je al terecht bij het Utrechtse AudioZaal voor je wekelijkse portie vinyl. Omdat dat zowel de winkel als haar klanten goed beviel, organiseert het Utrechtse AudioZaal op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 april wederom presentaties van platenspelers van Music Hall, Pro-ject Audio en Teac.

In totaal worden er twaalf verschillende platenspelers geshowd, waaronder de Music Hall Ikura en de Pro-Ject 6 Perspex SB. Alle platenspelers die gedemonstreerd worden bevinden zich in de prijsklasse €370 tot €2.700, dus voor iedereen zit er wat tussen. Vanzelfsprekend mag je ook je eigen platen meenemen!

Ook qua combinaties zit je nergens aan vast: je mag zelf uitkiezen welke versterker en luidsprekers je wilt gebruiken om de platenspeler van jouw keuze te testen. Van de Micromega MyGroov tot de Pro-Ject Phonobox S. De enige uitzonderingen zijn de Pro-Ject 6 Perspex, welke gekoppeld zal zijn aan een McIntosh en KEF Reference 3, en de Roksan Radius, welke te beluisteren is in combinatie met een Arcam FMJ-A49.

Je kunt bij op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 april tussen 10.00 en 18.00 binnenlopen. Je vindt AudioZaal aan de Nachtegaalstraat 72 in Utrecht. 

EDITORS' CHOICE