Monitor Audio Platinum II shows bij Versnel Hifi Apeldoorn

Redactie HiFi.nl | 28 april 2016 | Monitor Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 21 maart 2016

Een volledige maand lang, van 7 april tot en met 7 mei, zal de gloednieuwe Platinum II serie van Monitor Audio te bewonderen zijn bij Versnel Hifi te Apeldoorn. De de PL-100 MkII, PL-200 MkII, PL-300 MkII en natuurlijk de PL-500 MkII staan, in combinatie met topproducten van Arcam en Accuphase, dagelijks te wachten om je te laten genieten van hun geluidskwaliteit. Daarnaast zullen er verschillende speciale demonstraties worden gegeven.

Je kunt tijdens de normale openingstijden bij Versnel Hifi binnenlopen, met of zonder afspraak. Verder zullen er in april en mei vier verschillende demonstraties plaatsvinden: twee donderdagavonden, een vrijdagavond en een volledige zaterdag. Hierbij zullen (zowel Nederlandse als Engelse) medewerkers van Monitor Audio uitleg geven over de producten en natuurlijk het één en ander laten horen. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 april geeft Jeremy Brown van Monitor Audio Engeland bijvoorbeeld presentaties en demonstraties. Vrijdag begint het om 19.30 en zaterdag kun je bij Versnel Hifi terecht tussen 11.00 en 14.00. 

Monitor Audio en hun Platinum II serie behoeven eigenlijk geen uitleg. Met 40 jaar ervaring  weten de Britten precies waar ze mee bezig zijn en hoe ze het beste geluid uit hun luidsprekers kunnen halen. Lees hier een eerder bericht over de Platinum II serie.


EDITORS' CHOICE