Chattelin zet zich in voor WARchild tijdens Pink Floyd tribute

Redactie HiFi.nl | 17 maart 2016

Komende zaterdag kunnen alle liefhebbers van Pink Floyd hun hart ophalen in het Haagse World Forum Theater. Daar zal namelijk Pink Project, ook wel bekende als Nederlands beste Pink Floyd tribute band, samen met het gerenommeerde Hofstad Jeugdorkest een grootse show geven. Peter Chattelin, eigenaar van Chattelin Audio Systems, speelt in de band daarnaast zal zijn winkel met een stand aanwezig zijn. Een groot deel van de kaartverkoop wordt gedoneerd aan WARchild.

Het is niet de eerste keer dat Pink Project zal optreden met een klassieke toevoeging: eerder speelde de band met een strijkkwartet, waarna het idee voor een show met een groots orkest ontstond. Overigens zal het orkest niet bij elk nummer meespelen, er zijn tenslotte Floyd-klassiekers die beter tot hun recht komen in een simpele of zelfs minimale set-up. Dat het een avond wordt die recht zal doen aan het originele Pink Floyd is in ieder geval zeker.

Bij het concert, A Symphonic tribute to Pink Floyd gedoopt, zal Chattelin Audio Systems ook aanwezig zijn met een stand. Hier zul je kunnen genieten van een demonstratie van bijvoorbeeld de Devialet Phantom. Binnen de 10m2 van de stand is een static opstelling gecreëerd van o.a. versterkers van Hegel en Devialet en luidsprekers van o.a. Harbeth, Russell K en Marten. Een goede extra reden om zaterdag 19 maart af te reizen naar Den Haag!

Tickets kosten €42,85 en zijn te koop via Ticketmaster (klik hier).  


EDITORS' CHOICE