Wilson Benesch paasshow bij Beter Beeld & Geluid Hilversum

Redactie HiFi.nl | 16 maart 2016 | Wilson Benesch

Het Paasweekend is zojuist nog leuker geworden. Naast dat je een extra dag vrij hebt, presenteert het Hilversumse Beter Beeld & Geluid ook nog eens de nieuwste modellen uit de Geometry serie van Wilson Benesch: de Endeavour, de Discovery II en de A.C.T. One Evolution. Zet zaterdag 26 maart dus maar vast in de agenda. 

In de Geometry-lijn luidsprekers wordt gebruik gemaakt van de meest moderne productietechnieken. Bovendien heeft Wilson Benesch de volle controle over het productieproces: maar liefst 95% van de luidsprekers wordt in house gemaakt. Van de luidsprekerunits tot de aansluitklemmen. Dit resulteert in optimale afstelling en een state-of-the-art resultaat.

Qua klank is de Geometry serie open, muzikaal en natuurlijk. Een zijdezacht en open hoog en midden wordt bijgestaan door een strak laag en rijke klanken. De extreem stijve, koolstofvezel kasten zorgen voor minimale klankkleuring en een enorm hoge resolutie. Ook is het ruimtelijk beeld ongelooflijk groot, maar ook precies. Door in het middengebied geen filtering toe te passen, weet Wilson Benesch zoveel mogelijk energie in het muzieksignaal te behouden. Hierdoor wordt de dynamiek in het geluid maximaal behouden.

De luidsprekers zullen worden aangestuurd met producten van CH Precision en Linn. Het luisterbezoek is vanzelfsprekend gratis toegankelijk, om te weten hoeveel mensen er verwacht worden is aanmelden per email wel gewenst. Aanmelden kan via info@beterbeeldengeluid.nl.

Wanneer?
Zaterdag 26 maart vanaf 13.00

Waar?
Beter Beeld & Geluid
1e Oosterstraat 2, Hilversum
www.beterbeeldengeluid.nl  

Het programma
13:00 – 13:30 uur: Ontvangst met koffie
13:30 – 14:00 uur: Introductie en demonstratie Discovery II
14:00 – 14:30 uur: Introductie en demonstratie A.C.T. One Evolution
14:30 – 15:00 uur: Introductie en demonstratie Endeavour
15:00 – 17:00 uur: Luisteren naar set van keuze / hapje & drankje

MERK

EDITORS' CHOICE