ARTIKELAudio21

Genieten van vinyl bij Audio21

Redactie HiFi.nl | 16 maart 2016 | GamuT

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei organiseert Audio21 te Wapenveld opnieuw luistershows tijdens de VinylFuiF 2016. Je kunt in drie verschillende ruimtes terecht om te genieten van verschillende luistersets. In het middelpunt daarvan staat natuurlijk de liefde voor vinyl.

In de drie verschillende luisterruimtes vind je sets die worden aangedreven door versterkers van het welbekende GamuT. Daarnaast zullen er buizenversterkers gebruikt worden van het Franse merk Jadis, een primeur op Nederlandse bodem. Het geluid zal uiteindelijk de ruimte worden ingezongen door speakers van het Oostenrijkse Trenner&Friedl.

Maar zoals gezegd staat de liefde voor ‘het zwarte goud’ centraal en zal de bron dus bestaan uit vinyl. Voor deze gelegenheid worden er draaitafels van Avid Hifi en Transrotor gebruikt worden, dus qua geluid zit het wel goed. Daarnaast kun je in de parktuin van Audio21 genieten van livemuziek en een wijnproeverij. Om het helemaal af te maken is er nog een platenmarkt waar je duizenden vinyl titels verkrijgbaar zijn.

Wanneer?
Zaterdag 14 mei: 12.00 – 17.00
Zondag 15 mei: 12.00 – 17.00

Waar?
Audio21
Groteweg 21, Wapenveld
www.audio21.nl


EDITORS' CHOICE