A Love Supreme: Beter Beeld & Geluid presenteert Vivid Audio

Redactie HiFi.nl | 04 maart 2016 | Vivid Audio

Bij Beter Beeld & Geluid te Hilversum verkopen ze vol enthousiasme de producten van Vivid Audio. Dat enthousiasme is puur natuur, want ze scharen de luidsprekers van Vivid Audio onder de beste ter wereld. En op 17, 18 en 19 maart laten ze jou graag horen waarom ze dat vinden. Laat je overtuigen!

In de drie dagen zullen de Giya G2 en de Oval V1.5 centraal staan, maar wordt er ook veel aandacht besteed aan de liefde voor muziek. De selectie muziek die gespeeld zal worden is zorgvuldig samengesteld en natuurlijk is er ook plek voor jouw eigen muziek. De entree is volledig gratis. 

Donderdag 17 maart – vanaf 19.00
Je kunt pas écht over luidsprekers oordelen als je je eigen muziek erover afspeelt. Neem daarom op deze avond vooral je eigen muziek mee op vinyl, cd of USB-stick!

Vrijdag 18 maart – vanaf 19.00
Vivid Audio-importeur Ewald schuift aan om de lekkerste platen te draaien, waarbij jazz in het middelpunt zal staan. Op deze lounge-avond kom je dus heerlijk tot rust.  

Zaterdag 19 maart – vanaf 13.00
Op de zaterdag wordt er gebruik gemaakt van een toffe muziekselectie, waarbij natuurlijk ook plaats is voor eigen verzoekjes. De Vivid luidsprekers zullen tot in detail worden besproken, zodat je aan het eind van de dag alles weet over deze pareltjes.

Voor alle dagen geldt uiteraard dat er meer dan genoeg ruimte zal zijn voor vragen. Daarnaast wordt er gezorgd voor passende hapjes en drankjes. Inschrijven is gewenst en kan per email via info@beterbeeldengeluid.nl of telefonisch via 06 – 462 265 86. Ook via Eventbrite is het mogelijk om je aan te melden.

Waar:
Beter Beeld & Geluid
1e Oosterstraat 2
1211 LB, Hilversum


EDITORS' CHOICE