NIEUWSSonus faber

Sonus Faber op PS Audio bij AudioPerfect

Redactie HiFi.nl | 29 februari 2016 | Sonus faber

Het Italiaanse Sonus Faber en het Amerikaanse PS Audio zijn stevige namen in de wereld van high-end audio, die samen behoorlijk wat muziek kunnen maken. Wie wil ontdekken hoe die combinatie klinkt, doet er goed aan het weekend van 19 en 20 maart in de agenda te noteren: AudioPerfect in het Belgische Oostkamp heeft een absolute topset van zo'n 50.000 euro voor je klaarstaan.

"Demo's gaan door in onze eigen woonkamer voor een realistische ervaring en oordeel. Hier in onze woonkamer hoor je namelijk pas hoe (goed) een hifisysteem presteert in reële omstandigheden. Op shows krijg je vaak sets in zeer slechte ruimten te horen en in winkels soms in volledig geoptimaliseerde omstandigheden."

"Het meest in het oog springend zal de sublieme Sonus Faber Amati Futura zijn. Deze luidspreker is niet alleen klankmatig top. Deze luidspreker is een kunstwerk, een top design meubelstuk om dagelijks ook visueel van te genieten! Aan apparatuurzijde zullen we helemaal uitpakken met topstukken van PS Audio. De P5 stroomregenerator, het PerfectWave Transport (we gaan dus cd's spelen, breng gerust muziek mee), de DirectStream DAC en de BHK250 hybride stereo eindversterker (met de vrij zeldzame combinatie van buizeningang en transistorenuitgang)."

AudioPerfect-demoweekend:

  • 's Ochtends van 10u00 tot 12u00 is er vrije toegang en losse demo's op verzoek, zonder inschrijven of verwittigen. Je mag natuurlijk altijd je komst aankondigen op peter@audioperfect.be.
  • 's Middags van 13u30 tot 17u30 krijg je een gevuld programma waarin we zowel onze eigen lievelings-cd's laten horen als de jouwe! Hiervoor moet je inschrijven, want de plaatsen zijn beperkt. Stuur een mailtje naar peter@audioperfect.be met je keuze voor de zaterdagnamiddag of de zondagnamiddag.
MERK

EDITORS' CHOICE