NIEUWSSennheiser

Sennheiser Freitag Limited Editions hoofdtelefoons

Redactie HiFi.nl | 26 februari 2016 | Sennheiser

Sennheiser en Freitag lanceren vandaag een serie limited edition hoofdtelefoons. Freitag is bekend geworden met zijn unieke messenger bags gemaakt van gerecyclede vrachtwagenzeilen en heeft nu de Sennheiser Urbanite onder handen genomen. Het resultaat is een gelimiteerde oplage van 1500 ‘F703 SENNHEISER × FREITAG’ modellen.

“Deze limited edition hoofdtelefoon is de perfecte mix van Sennheisers innovatieve audiotechnologie en Freitag’s visionaire aanpak om mooie producten te ontwerpen van recyclede materialen”, stelt Oliver Berger, Head of Global Design Management bij Sennheiser.

Sennheiser URBANITE Serie
De F703 SENNHEISER × FREITAG is deel van de Sennheiser Urbanite serie. Het model mikt door de combinatie van een stevige bas en een helder geluidsbeeld op een 'clubsound'. De Urbanite hoofdtelefoons zijn vooral bedoeld voor gebruik met smartphones en tablets door de in-line afstandsbediening. Zachte oorkussens isoleren zoveel mogelijk externe ruis en beloven langdurig comfort. Uiteraard worden ze geleverd met een etui van Freitag. Oliver Brunschwiler, Head of Brand Communication bij Freitag: “Door onze samenwerking met Sennheiser hebben we onze individuele stijl toegevoegd aan een hoogwaardig audioproduct. We zijn erg enthousiast over het resultaat en zijn ervan overtuigd dat de F703 SENNHEISER × FREITAG een genot is voor zowel oog als oor.”

De gelimiteerde oplage van 1500 F703 SENNHEISER × FREITAG modellen is vanaf vandaag beschikbaar in alle Freitag winkels, geselecteerde Freitag dealers, en via www.freitag.ch voor € 190,-.


EDITORS' CHOICE