Presentatie Naim Statement bij AudioXperience Nuenen

Redactie HiFi.nl | 23 februari 2016 | Naim Audio

Begin 2015 werd de Naim Statement groots geïntroduceerd en ook daarna kon de Statement rekenen op de interesse en het enthousiasme van vele luisteraars. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart organiseert AudioXperience te Nuenen een audioshow waarin de Statement wederom centraal zal staan. Mark Raggett van Naim zal vrijdag op de VIP-avond te gast zijn om je meer te vertellen over de vernieuwende technieken van deze versterker. 

Voor vrijdagavond 11 maart is een beperkt aantal plekken beschikbaar. De avond begint om 19.00 en is rond 21.30 afgelopen. Aanmelden kan via info@audioxperience.com. Op zaterdag 12 maart kun je tussen 11.00 en 17.00 vrij binnenlopen. De Naim Statement zal worden aangevuld met een topmodel van Vivid Audio, namelijk de Giya G1. Als bron gebruikt AudioXperience de DCS Vivaldi Cd-transport, Vivaldi Dac en Vivaldi Master Clock samen met de W20 van Aurender. Ook de bekabeling wordt niet onderschat: Crystal Cable en AudioQuest zullen goed vertegenwoordigd zijn. De stroomverdeling en lichtnetreiniging is van Shunyata: de Hydra Triton V2.

Met de Statement maakt Naim ook echt een statement. Het is een versterker die er niet alleen uniek en stijlvol uitziet, maar ook nog eens behoorlijk indrukwekkende prestaties levert. Misschien geen verrassing als je weet hoe lang er aan gewerkt is: al in 2008 werd werd het groene licht gegeven. Geen overhaast werk, dus. Tijd om het eens te gaan beluisteren!

Alles op een rijtje:
Zaterdag 12 maart: 11.00 - 17.00

Vrijdag 11 maart: 19.30 - 21.30 (aanvang 19.00)
Beperkt aantal plekken - aanmelden kan via info@audioxperience.com 
De vrijdagavond is helaas al helemaal vol!  

Contact:
AudioXperience
Spegelt 66, Nuenen
www.audioxperience.com

MERK

EDITORS' CHOICE