Muziek & Wijnshow Koetsier Audio

Redactie Elektor | 16 februari 2016 | Luxman

Koetsier Audio Grand Cru in Veeningen (Drenthe) is een begrip op gebied van hoogstaande audio. De dealer van onder meer Advance Acoustic, Audiolab, Bloomline, Hegel, KEF en McIntosh staat bovendien bekend om de Muziek & Wijnshows die periodiek georganiseerd worden. Zo ook in het laatste weekend van februari, met ditmaal extra aandacht voor Luxman en Lyngdorf. 

LUXMAN
In de jaren 60 van de vorige eeuw werd Audioscript opgericht in Loosdrecht. Een serieus audiotijdperk brak aan en Luxman was een van de merken die Audioscript importeerde voor de Nederlandse markt. Audioscript had een zeer goede reputatie op het gebied van kwaliteit en service. Nu, bijna een halve eeuw later, is Audioscript terug in Loosdrecht! De kleinzoon van de oorspronkelijke eigenaar heeft de passie voor high-end audio met de paplepel ingegoten gekregen en laat nu de combinatie Luxman – Audioscript herleven. Audioscript wil Luxman op de Nederlandse markt weer de plek geven die het door zijn superieure kwaliteit verdient.

LYNGDORF
Het Deense merk Lyngdorf Audio werd opgericht door Peter Lyngdorf, de grondlegger van Hi-Fi Klubben en DALI. Hij is de afgelopen decennia betrokken geweest bij gerespecteerde merken zoals NAD, Snell Acoustics en het superextravagante Steinway/Lyngdorf-project. Door gebruik te maken van de allerbeste componenten en door samen te werken met de grootste namen op het gebied van digitale geluidsweergave heeft Lyngdorf Audio een uniek assortiment digitale high-end producten ontwikkeld waar muziekliefhebbers van over de hele wereld dolenthousiast over zijn.

Uiteraard staan ook de andere merken van Koetsier Audio demonstratieklaar opgesteld. U bent van harte welkom in de Koetshoeve. 

Muziek & Wijnshow
zaterdag 27 - zondag 28 - maandag 29 februari
van 14.00 - 18.00 uur
Koetsier Audio 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de Koetshoeve op deze data te bezoeken, dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken (7 dagen p/w) voor een bezoek op andere tijden in onze huisstudio.

MERK

EDITORS' CHOICE