NIEUWSMBL

DSD/MBL luistersessies bij PUUR


Redactie HiFi.nl | 13 februari 2016 | MBL

Zaterdag 20 februari mag in de agenda als u iets exclusief wil horen: PUUR audio, video & domotica presenteert in samenwerking met Native DSD Music vier luistersessies in DSD op MBL's Noble Line in combinatie met de 116F speaker, met muziek van onder meer Channel Classics Records.

PUUR is sinds 2012 exclusief dealer van de high-end audiosystemen van het Duitse MBL. Maar apparatuur, hoe bijzonder ook, kan zichzelf niet laten horen – daar is muziek voor nodig. Op deze zaterdagmiddag wordt daarom gedemonstreerd met DSD (Direct Stream Digital) afkomstig van Native DSD Music, dat met 800 albums (vooral klassiek & jazz) het grootste DSD-platform ter wereld is. Oprichters Jared & Jonas Sacks zullen korte presentaties geven over het afspelen van én het luisteren naar DSD, inclusief opname-anekdotes van Channel Classics-producer Jared Sacks.

Kijk voor meer informatie (zoals tijden & locatie) op facebook.com/puuravd of op de eventpagina op de website van PUUR. De luistersessies zijn gratis toegankelijk, maar de eerste twee sessies zijn inmiddels volgeboekt. Wees er dus snel bij!

MERK

EDITORS' CHOICE