Concert Margriet Sjoerdsma bij Chattelin

Redactie HiFi.nl | 11 februari 2016
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 05 februari 2016

Vrijdag 12 februari aanstaande is zangeres Margriet Sjoerdsma weer te gast bij Chattelin Audio Systems voor een intiem concert in de grote luisterruimte van de speciaalzaak in Den Haag.

"Margriet is een zangeres die je verovert door haar intense manier van zingen," aldus gastheer Peter Chattelin. Niet voor niets was Chattelin AS medesponsor van haar A Tribute to Eva Cassidy Tour in 2014 en 2015. "Haar stem is van uitzonderlijke klasse en komt écht binnen!" Margriet begint aan een nieuw hoofdstuk in haar muziekleven, met voornamelijk eigen liedjes. Ze geeft om die reden op vrijdag 12 februari een try out in de grote luisterruimte. Er zijn nog enkele kaarten (à € 15,00) beschikbaar (van de 35), via Chattelin Audio Systems op Facebook, of stuur een mailtje naar info@chattelin.nl.

TIP: loop ook eens binnen bij Chattelin voor de bijzondere Devialet Le 900. Van de slechts 100 modellen die de Fransen hebben gebouwd, staat nummer 21 bij Chattelin AS om bewonderd te worden. Maar vast niet lang... Peter: "Dit is absoluut de beste Devialet ooit gemaakt."


EDITORS' CHOICE