Tannoy Revolution bij Auditorium Mimemis

Redactie HiFi.nl | 29 januari 2016 | Tannoy

Steeds als Tannoy een nieuwe luidsprekerlijn uitbrengt, mogen we spreken van een revolutie, zo vindt Auditorium Mimemis. Toch zeker wanneer het model ook nog eens die naam draagt: de Tannoy Revolution. Eind van de maand kun je kennismaken met de nieuwe serie.

Voor het ontwikkelen van de nieuwe Revolution XT is praktisch alle ervaring gebruikt uit de Prestige lijn. Het eindproduct is echter niet zomaar een upgrade, maar een totaal nieuw concept met de nieuwste versie van de Dual Concentric. Het resultaat? "meer detail, zuiverheid en muzikaliteit."

"Door de baspoort naar beneden te richten, wordt het laag bovendien nog strakker en sluit beter aan bij het middengebied. Kortom: revolutie in design, revolutie in klank." De Tannoy Revolution XT is leverbaar in een 6‚ÄĚ (15cm) of 8‚ÄĚ (20cm) versie. Er is ook een monitor beschikbaar waardoor ook kleinere ruimtes aan bod komen. Kennismaken doe je op zaterdag 30 of zondag 31 januari (10-17u) bij Auditorium Mimesis,¬†Binnenslag 38 in Lovendegem (Gent).

MERK

EDITORS' CHOICE