NIEUWSAkiko Audio

Nieuw: Akiko Audio USB Tuning


Redactie HiFi.nl | 14 januari 2016 | Akiko Audio

Akiko Audio stapt in de wereld van de AudioQuest DragonFly en consorten en introduceert de USB Tuning, in staat de hoogfrequente elektromagnetische ruis te verminderen, waardoor de muziek natuurlijker wordt weergegeven.

Veel muziekliefhebbers gebruiken een computer in de weergaveketen. Een desktop of laptop is echter niet ontworpen om muziek optimaal weer te geven en veroorzaakt veel storingen vanwege elektromagnetische stralingen, de bouwwijze (alles in een behuizing) en vooral vanwege de slecht ontworpen geschakelde voeding. "Het ontwerp bestaat uit een uitgekiende mix van natuurlijke mineralen gekoppeld aan een interne antenne voor hoogfrequente stralingen, gestabiliseerd met speciale zwarte hars, die adequaat microphonie effecten onderdrukt."

Toepassing is er voor de computer, streamer, NAS of DAC. "De USB Tuning is speciaal ontworpen voor de audio liefhebber, die zijn computer graag als bron gebruikt, maar vooral wil genieten van een ontspannen en eerlijke weergave van zijn favoriete muziek."

Voor meer informatie kun je terecht op de website.


EDITORS' CHOICE