NIEUWSBryston

CES 2016: Nieuwe serie versterkers Bryston

Redactie HiFi.nl | 07 januari 2016 | Bryston

Hoe de vermaarde, award-winnende Squared Series versterkers (CES 2009) op te volgen? Simpel, met de Cubed Series. Bryston introduceert in het Venetian een compleet nieuwe serie SST³-modellen, waarvan de eersten deze week in Las Vegas staan te pronken (de 2.5B SST³ tot aan de 14B SST³ via de 3B, 4B en 7B SST³), en de laatste zich nog in de slotfase van ontwikkeling bevindt: vlaggenschip 28B SST³. 

De nieuwe line-up, een statement van design en vermogen, wordt in een serie uitgerold en is bedoeld voor muziekliefhebbers, home cinema-fanaten en audioprofessionals. De SST³ wordt onder meer gekenmerkt door een nieuwe, gepatenteerd technologie, een robuustere RF en audiofrequentie filtering en een stijlvol aluminium frontpanel. Details van het innerlijk volgen later. 

“Dankzij het langdurige succes van de Squared Serie hadden onze ingenieurs de luxe van meer dan voldoende tijd voor de volgende stap," aldus Bryston-CEO Chris Russell. "Het resultaat (het innovatieve circuit in het binnenwerk, red.) is briljant, en de basis voor toekomstige producten. Hoorbare verbeteringen uit de testfase zijn onder meer vergrote ruimtelijkheid, diepte en dimensionaliteit, helderheid van de middentonen en openheid in het hoog," aldus een trotse Russell. 

Alle Bryston SST³ Series versterken komen met Bryston’s bekende 20 jaar garantie. 

MERK

EDITORS' CHOICE