REVIEWSamsung

Review: Samsung HW-J650/J651

Jamie Biesemans | 20 december 2015 | Samsung

Wie een zeer compacte soundbar zoekt, zal al meteen stilstaan bij deze Samsung. Hij is iets meer dan een meter lang, waardoor hij mooi past bij televisies van ongeveer 40-46 inch. De HW-J651 is maar 5 cm hoog, en dat maakt dit toestel interessant voor wie een televisie bezit met een lage voet; de kans dat deze soundbar storend het beeld bedekt is klein.

Goed om weten: wij testten de J651, maar de HW-J650 is identiek. De ‘1’ op het einde verwijst bij Samsung naar een zilveren kleur, terwijl ‘0’ staat voor zwart. In beide kleuruitvoeringen ziet de soundbar er goed uit. Het is een zeer strak ding, met geen enkel kenmerk op de voorkant dat de speakergrille onderbreekt. Enkel de uiteinden zijn uit vol aluminium.

Er is zelfs geen apart scherm aan de voorkant, maar een grote witte led-display die achter de grille gemonteerd is. Er verschijnt hier enkel iets op al je zaken verandert (zoals het volume of de ingang), de rest van de tijd staat hij uit. Dat vind ik best fijn, want niets is zo afleidend bij het bekijken van een film in een verduisterde kamer als een felle display.

Lees de gehele review op FWDmagazine.nl


EDITORS' CHOICE