NIEUWSCinemaDream

CinemaDream droombios op Masters of Luxury 2015

Redactie HiFi.nl | 11 december 2015

Thuisbiosspecialist CinemaDream uit Buren zal dit jaar op de Masters of Luxury in de Amsterdamse RAI vertegenwoordigd zijn, met een JBL Synthesis systeem van Harman. Masters of Luxury is een beurs die sinds de eerste editie in 2002 is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende luxury events in Europa.

Vanaf vandaag kun je vier dagen in de RAI terecht voor de Masters of Luxury. Naast de stevige home cinema-opstelling, waar we vanmiddag zelf een demonstratie van zullen krijgen, mag je een heel reeks aan luxe merken verwachten in het beursgebouw. Nieuwe modellen van Porsche, Audi en Mercedes, kleding van Donna Karen en Vera Wang, juwelen van Gassan Diamonds, motorjachten (het type vanaf 500.000 euro), et cetera. Wij doen alvast een rondje!

Speciaal voor deze beurs heeft CinemaDream een luxe thuisbioscoop ontworpen en gerealiseerd om bezoekers te kunnen overtuigen dat dit dé manier is om thuis films te beleven. "Het creëren van de ultieme film- of concertbeleving is een kunst. Een magische spanning die u grijpt vanaf de eerste seconde. Het uitgebalanceerde samenspel tussen geluid, beeld en ruimte doen u vergeten waar u bent en maken u deel van de ervaring. et onze passie en kennis veranderen we kijken in ervaren en geven home-cinema een compleet nieuwe dimensie waarbij kippenvel de belangrijkste graadmeter is. Dit is precies waar wij met het JBL Synthesis systeem van Harman voor staan. Welkom in de ultieme privé bioscoop!"

Tailor-made; van schets tot realiteit
CinemaDream heeft voor deze beurs een exclusieve bios ontworpen, maar begeleidt ook in de dagelijkse projecten vanuit de winkel in Buren alle onderdelen van het proces, van technische tekening tot vloerbedekking en van projectiescherm tot akoestiek. "Alles wordt door ons, uiteraard in overleg met u, van voor tot achter verzorgd en uitgevoerd door ons team van ervaren specialisten," zo vertelt Volkan Bugday. "Ons doel is het creëren van een visuele en auditieve illusie die zo realistisch is dat u er voor even echt in gaat geloven. Hierbij is de akoestiek minstens zo belangrijk als de luidsprekers en het projectiesysteem. Daarom hebben wij ook op dit vlak alle nodige expertise in huis." Kennismaken met de mogelijkheden doe je in de RAI, of natuurlijk gewoon in de winkel.

Masters of Luxury - 10 t/m 14 december in de RAI Amsterdam.


EDITORS' CHOICE