Volume 2 van Illustrated History of High End Audio: Electronics

Redactie HiFi.nl | 03 december 2015

Goed nieuws voor liefhebbers van het zeer goed verkochte The Absolute Sound Illustrated History of High End Audio: deel 2 van het referentiewerk, met de ondertitel Electronics, is nu ook te bestellen. Het betreft een pre-order, daadwerkelijke levering wordt in de tweede helft van december verwacht.

Het prachtige boek Illustrated History of High-End Audio Volume One: Loudspeakers van The Absolute Sound hebben we al meermaals voorbij laten komen. Het grote speakerboek van The Absolute Sound brengt de geschiedenis van de luidspreker in kaart, met aandacht voor revolutionaire doorbraken en de luidsprekers die de iconen van hun tijdperk waren. De auteurs zijn deskundigen die elk gemiddeld meer dan dertig jaar actief zijn in de audiowereld, met als hoofdman de bekende Robert Harley. Dit is het meeste complete – en mooiste! – luidsprekerboek ooit. En nu is er VOL. 2: ELECTRONICS.

In het tweedee deel van dit 336 pagina's tellende, zeer lijvige boekwerk komen een kleine honderd vooraanstaande fabrikanten van high-end apparatuur met hun meest iconische ontwerpen voorbij. Wat kun je verwachten?

  • uitgebreide interviews met iconen uit de high-end audiowereld
  • prachtige foto's; vaak uit de prive-collecties van de fabrikanten en dus nog niet eerder gepubliceerd
  • geillustreerde tijdlijnen van elke fabrikant met alle mijlpalen
  • luxe binding met stofhoes: een sieraad op elke leestafel

En meer! Kopers van het eerste deel weten het: dit mag je niet missen. Een (voor)bestelling plaatsen kan hier, het boek heeft een verkoopprijs van 129 euro. Ook deel 1 is nog te bestellen. In het interview dat we in München met Robert Harley hadden, vertelt hij meer over de reeks. 


EDITORS' CHOICE