Nordost 4K UHD-kabels

Redactie HiFi.nl | 28 november 2015 | Nordost Cables

Nordost brengt twee nieuwe modellen op de merkt voor de home cinema-liefhebber. De Valhalla 2 en Heimdall 2 4K UHD kabels, de eerste in de industrie die consumenten de hoge frame rates en Deep Color uit hun beloofde 4K-compatibele componenten kunnen laten ervaren," aldus de vertegenwoordiger.

Nordost 4K-kabels zijn ontworpen, geassembleerd en individueel getest in Amerika. Zowel de Valhalla2 en Heimdall 2 4K UHD-kabels maken gebruik van de Nordost gepatenteerde Micro Mono-Filament-technologie die het mogelijk maakt de stroom, nagenoeg zonder impedantie, langs het geleideroppervlak te laten gaan. De geometrische lay-out en vormgeving van beide kabels maakt kortere en nauwkeurigere draadlengtes mogelijk, die op hun beurt fouten verminderen, terwijl de afscherming elke overspraak problemen oplost.

Dankzij nieuwe gepatenteerde elektronica is Nordost in staat om dezelfde uitstekende resultaten in de kabel te garanderen van lengtes tot wel 10 meter in het Heimdall 2-, en maar liefst 15 meter in het Valhalla 2-model. Alle actieve circuits die geïmplementeerd worden in bekabeling zijn individueel geprogrammeerd en getest om ervoor te zorgen dat de vereisten van 4K bandbreedte de hoogste normen, zoals gedefinieerd door DPL Labs, overtreffen. Voor meer informatie kun je terecht op de website.


EDITORS' CHOICE