Gydotron Luistershow

Redactie HiFi.nl | 24 november 2015 | Kii Audio

De Kii Three: niet zomaar een kleine monitor, maar een krachtig audiofiel systeem dat moeiteloos met grote topsets vergeleken kan worden. Althans, dat stelt het Vlaamse Gydotron Audio. Je kunt er daarom zaterdag 28 en zondag 29 november aanstaande terecht voor een demonstratie van de Kii Three, en YG Acoustics Carmel 2 met Mola Mola versterking.

De Kii Three zet een gedetailleerd en natuurlijk geluidsbeeld neer, maar heeft ook een zeer coherente timing. "Een systeem dat je  pretentieloos laat genieten van muziek, op een manier die volgens ons uniek is," aldus Gydotron Audio. "Dankzij de technische en akoestische kennis van ontwerper Bruno Putzeys in staat om je de techniek te laten vergeten en je volledig onder te dompelen in een bad van muziek."

De Mola-Mola Makua op zijn beurt heeft zes programmeerbare inputs en ruimte voor een optionele DAC module en optionele Phono stage. "De DAC is ronduit subliem: een zeer open en geolied geluid, zeer natuurlijk. Kortom, de Makua voorversterker brengt je dichter bij het origineel."

"De natuurlijke partner van de Makua is de Kaluga. Putzeys is de grondlegger van de UCD en N-Core Klasse-D technologie en heeft met deze technieken klasse D tot een high end-niveau gebracht."

De Mola-Mola's worden ditmaal gecombineerd met de YG Acoustics Carmel 2 speakers. YG Acoustics is de eerste fabrikant die zijn kasten volledig uit aluminum maakt, in eigen huis en "met een een precisie die ongekend is." Ook de aluminium driver wordt uit een zwaar blok aluminium gefreesd tot hij een massa heeft van ongeveer 35 gr. "Ze kunnen een conus maken die de noduge rigiriteit heeft die ongekend is. De Carmel 2 zet een uiterst muzikaal en presies geluid neer."

Je bent welkom op zaterdag 28 (13u30-20u) en zondag 29 (13u30-18u) november!

Gydotron Audio
Turnhoutsebaan 241
2110 Wijnegem België
Website


EDITORS' CHOICE