NIEUWSDenon HEOS

Denon HEOS integreert Bluetooth

Redactie HiFi.nl | 28 november 2015 | Denon HEOS

Denon HEOS is een sterk opkomende speler gebleken in de markt voor streaming en multiroom audio. Onze verzamelde nieuws- en achtergrondartikelen en vooral reviews vind je niet voor niets op deze Special Page. Fabrikant Denon zet daar nu een nieuwe stap in, door Bluetooth-functionaliteit toe te voegen aan het HEOS-gamma.

Sinds de lancering, een jaar geleden, is HEOS by DENON uitgegroeid tot koploper in de markt van multi-room audioproducten. De lancering van producten zoals de draagbare HEOS 1, de HEOS Home Cinema en het steeds grotere aanbod van in-app muziekdiensten en de mogelijkheden van multi-room audio zijn daar debet aan. De toevoeging van de Bluetooth-adapter vergroot nu de draadloze opties van HEOS.

De functie wordt geactiveerd door de eenvoudige USB-adapter, die gratis wordt meegeleverd bij iedere HEOS 3, 5 en 7. Je kan alles van je smartdevice streamen, zo kun je nu ook muziek afspelen via YouTube of welke andere geluidsbron dan ook. Nog belangrijker: je kan overal waar je wilt naar jouw muziek luisteren; je hebt geen WiFi-verbinding nodig, enkel stroom volstaat. 

MERK

EDITORS' CHOICE