NIEUWSQuad

Koetsier Audio Muziek & Wijnshow

Redactie HiFi.nl | 09 november 2015 | Quad

Er mag weer een Muziek & Wijnshow van Koetsier Audio Grand Cru in de collectieve hifi-agenda's. Voor het laatste weekend van november heeft de speciaalzaak Leo de Klerk (Tonmeister Audio Systems Designer) namelijk bereid gevonden om presentaties te geven over muziek, opnametechniek en het door hem ontwikkelde Bloomline systeem.

QUAD is er met de nieuwe Artera en de speakers uit de nieuwe S en Z-serie met Ribbon tweeter die een opzienbarende weergave laten horen. Ook de nieuwe lijn van Luxman zal op deze presentatie ruimschoots aan bod komen.

Neem je favoriete cd's of platen mee om te beluisteren. Kom met uw partner en geniet tijdens het luisteren van een hapje en een drankje. Laat u dus meeslepen door hoogstaande muziek, gespeeld vanaf diverse hoogstaande audiosets, gecombineerd met het pure van de Drentse natuur en bovenal de Drentse gastvrijheid.

Bezoekers zijn welkom op zaterdag 28, zondag 29 of maandag 30 november tussen 14.00-18.00 uur. Voor de aanwezige merken kun je op onze winkel-pagina van Koetsier kijken. Uiteraard zijn er op de drie dagen ook hapjes en drankjes (een goed glas wijn) aanwezig. Mocht u niet in de gelegenheid zijn de Koetshoeve op deze data te bezoeken, dan is het natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken. (7 dagen p.w.) voor een bezoek op andere tijden in de huisstudio van Koetsier Audio. Meer info: www.koetsieraudio.nl.


EDITORS' CHOICE