Lexicom show met B&W en NAIM


Redactie HiFi.nl | 05 november 2015 | Bowers & Wilkins

Op zaterdag 7 november 2015 zullen Ronald Dijkstra van B&W Nederland (importeur van Bowers & Wilkins) en Rowan Dernee van Latham audio (Latham, importeur van Naim audio en The Chord Company) uitgebreide demonstraties verzorgen bij Lexicom MultiMedia, waarbij de complete nieuwe 800 D3-serie zal worden gedemonstreerd in combinatie met diverse NAIM componenten.

De Bowers & Wilkins 800-serie was sinds decennia de top-serie van Bowers & Wilkins en vertegenwoordigde steevast de nieuwste stand van de technologie. Met deze nieuwe 800 D3-serie is dat niet anders. Ook nu heeft B&W weer jaren besteed aan onderzoek, ontwikkeling en vooral: luisteren. Dit heeft een reeks spectaculaire technologische vernieuwingen opgeleverd die allemaal tot doel hebben, de luisteraar een zo natuurgetrouw mogelijke muziekbeleving te bieden. Klik hier om meer te lezen over de nieuwe B&W 800 D3-serie. Bijzonder is dat de gehele 800-serie op deze dag zijn opwachting zal maken.Voor de aansturing van de nieuwe 800-serie hebben de gastheren gekozen voor een andere Brits kwaliteitsmerk, NAIM AUDIO. Als bron/voorversterker kiezen ze voor de recent geïntroduceerde NAC-N272 met TIDAL integratie. Voor de eindversterking voor de eveneens gloednieuwe versterkerlijn van NAIM. De NAP300 DR zal zorgen voor de aansturing van de B&W 802 en 803. De nieuwe NAIM DR versterkers profiteren van de nieuwe regelaars en eindtransistoren die ook gebruikt worden in NAIM STATEMENT.Om het geheel af te maken, zal het gehele systeem bekabeld zijn met de nieuwe Sarum Super Aray kabellijn van The Chord Company. Kabels die met de hand worden geconfectioneerd en ontwikkeld zijn met passie voor muziek.

Gasten kunnen ook de nieuwe B&W Zeppelin en NAIM Mu-so beluisteren op deze dag.

 

Neem jij, net als de bekendste geheim agent van Groot-Brittannië, alleen genoegen met de laatste Britse technologie? Dan ben je op zaterdag 7 november van harte welkom in de winkel in Leidschendam.

Lexicom Multimedia
Leidse kade 1
Leidschendam
070-3201303

 

MERK

EDITORS' CHOICE