ARTIKEL

Audiac pakt uit op de Audio Show iEar

Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2015

Importeur Audiac is aanwezig op de Audio Show iEar' en zal daar diverse primeurs en producten demonstreren. Zo komt Ron Cornelius van McIntosh over vanuit de VS, geeft de nieuwe Chameleon-lijn van Sonus Faber acte de presence en wordt er stil gestaan bij de Arcam G-Class techniek.

McIntosh
Speciaal voor de Audio Show iEar' zal Ron Cornelius van McIntosh overkomen vanuit de Verenigde Staten voor demonstraties van McIntosh. Van McIntosh wordt er een systeem opgesteld met de nieuwe C52 voorversterker, de MB100 Mediastreamer, het nieuwe MCT450 digitale SACD/CD transport en de eindversterking wordt verzorgd door de MC601 monoblokken. Aan de hand van deze set-up zal Ron Cornelius uitleg geven over alle unieke kenmerken die het merk McIntosh biedt en hij zal tevens ingaan op diverse nieuwe producten.Sonus Faber
Om het McIntosh systeem in volle glorie te laten draaien, zal er van Sonus Faber de Amati Futura worden aangesloten, een topmodel uit de collectie. Maar ook de nieuwe Chameleon lijn zal acte de presence geven.

Wadia
Het kleine broertje van het grote McIntosh. No-nonsense producten, met een prestatie op McIntosh niveau, alle denkbare digitale mogelijkheden en in onopvallende behuizingen.

Arcam
Nog een merk waar alles in het teken staat van optimale audioprestatie op het vlak van zowel Hifi als Home Cinema is Arcam. Bij dit merk zullen we stilstaan bij de G-Class techniek in de nieuwe versterkers van Arcam en de nieuwe All-in-One Solo systemen.

Bekijk het overzicht van luidsprekers op de Audio Show iEar, doe mee met de prijsvraag, of bekijk de algemene informatie.


EDITORS' CHOICE