NIEUWSOmera

Primeur bij Omera

Redactie HiFi.nl | 12 oktober 2015

Op donderdagavond 15 oktober 2015 demonstreert Omera - Hifi en Streaming mediade gloednieuwe Andante speaker van Nederlandse bodem. A²-Audio, het bedrijf achter de Andante, zal de speaker presenteren en voorzien van de nodige uitleg.

A²-Audio
A²-Audio staat voor Aad en André. Zij vormen de kern van A²-Audio. Dit komt voort uit hun passie voor luidsprekers, muziek en uit hun ruim 25 jaar lange ervaring in de speakerbouw.De afgelopen 5 jaar legden Aad en André zich toe op het ontwerpen van high-end referentie luidsprekers die kunnen wedijveren tegen de al bestaande high-end merken, maar dan tegen een betaalbare prijs. Zo is de Andante een compacte zuilluidspreker, gebaseerd op een verbeterde transmission-line principe met een specifieke demping zodat tunnel resonanties worden onderdrukt. Het toegepaste filter is specifiek ontworpen om het stemmengebied te ontzien van frequentiewisseling en faseproblemen. Dit zorgt ervoor dat de luidsprekers een natuurlijk geluidsbeeld neerzetten, waar je onafgebroken naar kunt luisteren.

Aansturing
De Andante wordt aangestuurd door apparatuur van het Engelse high end merk, Naim Audio. Voor de versterking maken wij gebruik van de Nait XS 2 en de Supernait 2. Als bron wordt de DAC V1 en de ND5XS netwerk streamer gebruikt.

Gasten zijn op 15 oktober de hele avond van harte welkom. De demonstratie is van van 19:00 tot 21:30. Een e-mail wordt op prijs gesteld, i.v.m. de demo en de catering. U kunt een bericht sturen naar: info@omera.nl

Omera – Hifi en Streaming Media
Markt 3
3131 CR  Vlaardingen
010-7600190
www.omera.nl 


EDITORS' CHOICE