Muziek & Wijnshow bij Koetsier Audio Grand Cru

Redactie HiFi.nl | 16 september 2015

Op 26, 27 en 28 september is er een Muziek & Wijnshow bij Koetsier Audio Grand Cru. De avond staat vooral in het teken van de lancering van de nieuwe Quad Artera-serie.

QUAD Artera
De QUAD Artera Serie bestaat uit een eindversterker (Artera Stereo) en een CD speler (Artera Play) met de nieuwste high-definition audio technologieën: DAC chips, DSD en nog veel meer. Het design van de QUAD Artera serie is volledig vernieuwd, terwijl er toch vastgehouden is aan Quad's traditie en functionaliteit. Met aluminium voorpaneel, een dikke glasplaat en CNC gerouteerde koellichamen biedt de Artera behuizing een robuuste uitstraling, die elke ongewenste trilling tegenhoudt. Het voorpaneel van de Artera Play is afgewerkt met een ultra-intuïtieve touchbediening. 

Verder biedt Koetsier Audio aantrekkelijke demomodellen met speciale kortingen en kunnen bezoekers hun favoriete CD's of platen meenemen om ter plekke te beluisteren.

Bezoekers zijn welkom tussen 14.00-18.00 uur. Voor de aanwezige merken kun je op de winkel-pagina van Koetsier kijken. Uiteraard zijn er tijdens de drie showdagen ook hapjes en drankjes aanwezig.


EDITORS' CHOICE