ARTIKELSpeakerland

Speakerland op X-fi Show 2015

Redactie HiFi.nl | 11 september 2015

Op 26 en 27 september gaat de X-fi High End Audioshow in Veldhoven van start. Ook Speakerland uit Oss is aanwezig op de beurs.

Speakerland is ruim 30 jaar actief in de wereld van hoogwaardige geluidsapparatuur, met een bouwpakketten-concept. "Wij leveren betaalbare kwaliteitsproducten voor de muziekliefhebber die eventueel bereid is zelf de handen uit de mouwen te steken. Dit zorgt niet alleen voor een aanzienlijke kostenbesparing, maar biedt ook mogelijkheden die fabrieksproducten niet bieden."

Daarnaast biedt Speakerland een ware bioscoop met FullHD-projectie en verschillende soorten luidsprekers als front/center/rear, met natuurlijk de bijpassende subwoofers. 

“De onbeperkte mogelijkheden op het gebied van afwerking en vormgeving dragen bij een goede integratie van audio in de huiskamer. Daarbij staat altijd voorop dat wij alleen kwaliteitsproducten verkopen. Alle modellen die wij als bouwpakket of kant-en-klaar product (afgewerkt en afgebouwd) verkopen, bevatten uitsluitend hoogwaardige onderdelen, ook op de plaatsen waar je dat niet ziet. Daarbij blijven we wel realistisch en passen ook geen nodeloos dure onderdelen toe wanneer die niets toevoegen.”

Speakerland is te vinden in kamer 35. 


EDITORS' CHOICE