ARTIKELBose

IFA 2015 - Bose introduceert SoundLink around-ear wireless headphones II

Redactie HiFi.nl | 05 september 2015 | Bose

Bose introduceerde tijdens de IFA 2015 de SoundLink® around-ear wireless headphones II, vanaf eind september 2015 verkrijgbaar.De draadloze hoofdtelefoon heeft een accuduur van 15 uur, multipoint voor het aansluiten van twee apparaten, een snelle koppeling met NFC-technologie, synchronisatie van audio en video, eenvoudig schakelen tussen muziek en gesprekken, en intuïtieve bediening en gesproken instructies. De hoofdtelefoon is speciaal ontworpen voor mobiliteit: duurzaam, licht en comfortabel, zodat je hem de hele dag kunt gebruiken.

Ontwerp
Het ontwerp is geïnspireerd door de QC®25 headphones en is gemaakt van de stootvaste materialen nylon met glasvezel en roestvrijstaal. De headphones wegen 198,4 gram en hebben zachte oorkussens en een gestroomlijnde hoofdband. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen en eenvoudig worden opgeborgen in een bijpassend draagetui.

De nieuwe Bose SoundLink® around-ear wireless headphones II zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. Ze zijn vanaf eind september 2015 verkrijgbaar voor € 279,95.


EDITORS' CHOICE