NIEUWSPure Digital

Pure geeft Evokes nieuwe kleuren

Redactie HiFi.nl | 28 augustus 2015 | Pure Digital

Pure Evoke

Pure steekt haar award-winnende Evoke in een nieuw jasje geeft de radio nieuwe kleuren. De Evoke D2 Mio en Evoke D4 Mio digitale radio's met Bluetooth zijn nu beschikbaar in zeven verwisselbare behuizingen om ze op je interieur aan te passen.

De kleuren zijn Almond (amandel), Aloe (aloë), Cerulean (azuur), Charcoal (antraciet), Pewter (tin), Raspberry (framboos) en Scarlet (helder rood). Extra behuizingen met ledereffect kunnen er als accessoire bij worden gekocht. Beide modellen hebben standaard Bluetooth om draadloos muziek te streamen vanaf je smartphone of tablet, zowel binnen- als buitenshuis.

De radio’s bouwen voort op het succes van de originele Evoke. De Evoke D2 Mio is bedoeld voor kleine ruimtes zoals de keuken en studeerkamers. De Evoke D4 Mio is geschikt voor overal in en om het huis. Met de SnoozeHandle kun je hem ook gebruiken in slaapkamer. Op beide modellen zit drie jaar garantie.

Pure Evoke

De radio’s zijn met de hand afgewerkt en hebben een houten kast voor een betere geluidskwaliteit. In combinatie met een energiezuinige digitale geluidsversterker moeten de Evoke D2 en D4 Mio's hierdoor de best mogelijke geluidskwaliteit leveren.

Andere features zijn onder andere een aux-ingang voor een iPod of MP3-speler, een aansluiting voor koptelefoons, een wekker, slaap- en sluimertimers, OLED-kwaliteitsdisplay en een keukenwekker. Door de houder voor optionele oplaadbare batterijpacks kunnen de radio's ook mee naar buiten. De Evoke D2 Mio gaat 20 uur mee en de D4 Mio 12 tot 15 uur.

Pure Evoke

De Evoke D4 Mio heeft ook een afstandsbediening. Net als alle andere huidige digitale radio's van Pure zijn beide modellen "Digital Tick" goedgekeurd. Dit houdt in dat de radio’s klaar zijn voor een digitale radio-omschakeling en daarmee gereed zijn voor de toekomst.

De verwisselbare behuizingen zijn leverbaar vanaf een adviesprijs van 29,99 euro. Kijk voor meer informatie over de serie, inclusief de technische specificaties en meer, op de website.


EDITORS' CHOICE