NIEUWSKenwood

Kenwood komt met hoofdtelefoons


Redactie HiFi.nl | 01 september 2015 | Kenwood

Kenwood presenteert een aantal nieuwe hoofdtelefoons. De collectie biedt voor elk wat wils: de KH-KR900 is een on-ear en de KH-CR500 is een in-ear. De hoofdtelefoons zijn compatible met iPod, iPhone, iPad en Android-apparaten en beschikken over een microfoon en afstandsbediening.

Kenwood KH-KR900

Het vlaggenschip van de nieuwe hoofdtelefoonlijn is de KH-KR900. Deze on-ear hoofdtelefoon is speciaal ontwikkeld voor onderweg. Hij moet de bekende geluidskwaliteit van Kenwood bieden, nu bedoeld voor een zakelijke doelgroep die mobiel van het geluid wil genieten. Het ontwerp is gerelateerd aan Kenwoods top audio systemen met een open en gedetailleerde geluidskwaliteit. De memory foam oorkussens zorgen voor de afsluiting van omgevingsgeluiden. Hij wordt geleverd met een afneembare platte kabel, een vlak opvouw ontwerp en een luxe beschermhoes.

Kenwood KH-CR500

De KH-CR500 is de in-ear hoofdtelefoon. Doordat het snoer plat is moet deze minder snel in de knoop raken. Ook deze high-end hoofdtelefoon is vooral bedoeld voor een zakelijke doelgroep. Het gebruik van speciale materialen en een state-of-the-art baspoort constructie moet zorgen voor optimale geluidskwaliteit. De KH-CR500 wordt geleverd met oordopjes van memoryfoam, drie formaten siliconen oordopjes en een reistas. Tot slot is er ook nog de KH-SR800 in-ear om mee te sporten. Door de Pivot Motion Fit moet deze altijd goed gepositioneerd blijven. Ook is de KH-SR800 spatwaterdicht is. De hoofdtelefoons zijn beschikbaar in de kleuren zwart en rood.

Kenwood KH-SR800

Neem ook een kijkje op de website van Kenwood.


EDITORS' CHOICE