Gydotron heeft luistershows en vernieuwde website

Redactie HiFi.nl | 26 augustus 2015

Het afgelopen jaar breidde Gydotron in het Belgische Wijnegem het assortiment flink uit. Daarom organiseert de winkel een tweetal luistershow om de nieuwe aanwinsten van het laatste half jaar aan bezoekers te laten horen. En ook de website van de winkel is vernieuwd.

Het gamma is het laatste half jaar uitgebreid met producten van de volgende merken; Astell& Kern, Kii Audio, Lindemann, Lumin Music, Manger, Russell K en Vitus Audio. Al deze producten zullen aan bod komen tijdens de Gydotron Audio Show, die gehouden wordt op 12 en 13 september in de St. Martinus Pastorij in Malle. De Kii Audio Three van Bruno Putzeys en de Coltrane 3 van Marten (foto boven) zullen tijdens de show hun primeur beleven. Kijk voor een volledig overzicht van alle op de show aanwezige merken even hier op de website van Gydotron.

Die website van de winkel is onlangs overigens helemaal vernieuwd door Gydotron. Behalve het nieuwe frisse jasje is hij vanaf nu ook actueler en moeten alle producten nog beter terug te vinden zijn. Gydotron Audio is gevestigd aan de Turnhoutsebaan 241 in Wijnegem en de Pastorij is te vinden aan de Berckhovensestraat 111 in Malle. Bekijk ook onze winkel-pagina.

Kii Audio ThreeKii Audio ThreeMarten Coltrane 3


EDITORS' CHOICE