NIEUWSMarmitek

Marmitek presenteert Audio Anywhere 685

Veel mensen gebruiken een surround set of losse speakers om het geluid van de tv te versterken. Marmitek komt nu met een oplossing om je audio installatie voortaan draadloos aan je tv te koppelen met een 5.1 digitale draadloze audiozender; de Audio Anywhere 685.

De zender sluit je aan op de digitale audio uitgang op je tv en de ontvanger sluit je aan op je audio installatie. Wanneer beide van stroom zijn voorzien wordt de verbinding automatisch tot stand gebracht zodra de tv aan gaat en wordt verbroken zodra de tv uit gaat. Muziek en gesproken teksten op de TV zullen daarbij volgens Marmitek ook veel beter tot hun recht komen.

De Audio Anywhere 685 maakt gebruik van de "Digital Audio Out” (coax/toslink) aansluiting op je tv, voor optimale geluidskwaliteit en een 5.1 surround ervaring. Hij ondersteunt de meest voorkomende 2 tot 5.1 kanaals digitale audio signalen, van stereo audio tot DTS en Dolby Digital surround audio.

Geen digitale audio uitgang op je tv? Het kleine broertje Audio Anywhere 625 is een alternatief dat je aan kan sluiten via de analoge uitgang van je televisie. De Audio Anywhere 685 is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,95 euro en voor de 625 ben je 61,95 euro kwijt. Bekijk ook onze merk-pagina van Marmitek.

MERK

EDITORS' CHOICE