NIEUWSDevialet

Exaudi voegt Devialet Phantom toe


Redactie HiFi.nl | 24 augustus 2015 | Devialet

Exaudi in Echt heeft vanaf heden het officiële dealerschap van de Devialet Phantom in de regio Limburg. De winkel zegt aangenaam verrast te zijn door de kwaliteiten, de mogelijkheden en het uiterlijk van de Phantom.

Je hebt bij ons al veel over de Phantom kunnen lezen, met recentelijk nog deze vergelijking tussen de reguliere Phantom en de Silver editie. Ed Doggen van Exaudi vertelt over de speaker: “Als je me vraagt: is de Phantom het muzieksysteem van de toekomst? Dan zeg ik rechtuit: Ja, absoluut! Op de High End in München had ik klankmatig geen goede indruk kunnen vormen van de Phantom’s. Nu in de winkel, zo koud uit de doos, was ik al aangenaam verrast over de eerste klankmatige prestaties en de mogelijkheden. Het is ook interessant dat je een geluidssysteem kunt opbouwen en uitbreiden tot 24-kanaals (multiroom) met de Phantom en Phantom Silver en één Dialog”.

Devialet Phantom

Rian Doggen van Exaudi voegt daar nog aan toe: "De prijzen vind ik eigelijk een lachertje als je bedenkt wat je daar allemaal voor krijgt en ermee kunt doen. Daarnaast zijn de Phantom’s ook nog goed beschikt voor kleinschalige commerciële, publieke en horeca-activiteiten. Ook hier weer van één- tot meer-kanaals en multiroom. Velen zullen misschien nog wat terughoudend zijn voor een eerste kennismaking met de Phantom. Je kunt de komende maanden vrijblijvend op afspraak alle dagen van de week terecht voor tekst en uitleg en een uitgebreide demo (of eventueel ook thuis). Gewoon doen dus!"

Exaudi is gevestigd aan de Houtstraat 65 in Echt. Neem ook een kijkje op onze winkel-pagina en bezoek de website.


EDITORS' CHOICE