NIEUWSMicromega

Summersale: Micromega MyAmp en MyDAC

Redactie HiFi.nl | 21 augustus 2015 | Micromega

Voor onze laatste summersale actie hebben we twee kleine, maar krachtige apparaten van de Franse fabrikant Micromega klaarstaan. De MyDAC en de MyAmp zijn nu tijdelijk in onze webshop te bestellen met kortingen tot ver boven de honderd euro.


De Micromega MyAmp is klein, licht en gemaakt van zwarte of witte ABS kunststof, maar nog steeds een hele serieuze versterker. Hij biedt een verrassend krachtig stereobeeld waar menig concurrent - zelfs tot ver boven de prijsklasse van de MyAmp - ernstig door in verlegenheid gebracht zou worden. Een versterker met een neutrale klank, die zeer compleet is uitgerust en zowel voor digitale als voor analoge bronnen geschikt is.

Met zijn 2x 30 Watt op 8 Ohm kan hij uit de voeten met vrijwel iedere speaker. Daarnaast kun je met Bluetooth ook je audio streamen vanaf elk gewenst apparaat. Je muziek kan draadloos afgespeeld worden op verschillende apparaten door middel van o.a. 3 analoge ingangen en 3 digitale ingangen, waaronder een USB-ingang. De prijs van de MyAmp is nu tijdelijk verlaagd van 599 euro naar slechts 399 euro.

Ook de MyDAC van Micromega – enkel te bestellen in het wit – is een apparaat dat door menigeen onterecht wordt onderschat. En dat komt wederom mede door het kleine formaat. Kan een apparaat dat zo compact is nog wel serieus genomen worden als DAC? Jawel, dat kan zeker, want zodra je de MyDAC van Micromega aansluit en de eerste geluiden je oren bereiken zul je meteen volledig overtuigd zijn van zijn kunnen.

Micromega's MyDAC is de perfecte link tussen je computer en je Hifi-systeem. De 24 bits / 192 Khz asynchrone USB DAC stelt je in staat om de muziek op je computer in audiofiele kwaliteit af te spelen. Je hebt ook de mogelijkheid om muziek af te spelen van verschillende muziekdiensten zoals onder meer Spotify en Deezer. De prijs van de MyDAC is nu tijdelijk verlaagd van 329 euro naar slechts 199 euro.

Beide kortingen gelden tot 31 augustus en op is op.


EDITORS' CHOICE