NIEUWSSennheiser

Sennheiser pakt EISA-award voor hoofdtelefoon


Redactie HiFi.nl | 28 augustus 2015 | Sennheiser
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 19 augustus 2015

Sennheiser Momentum M2

De Momentum-reeks van Sennheiser werd eerder dit jaar helemaal vernieuwd. En met succes: de M2 hoofdtelefoon van het merk werd het afgelopen weekend onderscheiden met een EISA-award voor beste hoofdtelefoon.

De Momentum 2 over-ear headphone bouwt het succes van Sennheisers oorspronkelijke Momentum-model nog verder uit. De oorschelpen van deze vernieuwde versie zijn een stuk groter en hij heeft nu een inklapbare hoofdband om hem makkelijker mee te kunnen nemen.

Sennheiser Momentum M2

Andere toevoegingen zijn onder meer een hogere kwaliteit in-line microfoon waarbij je de snoer af kunt nemen, terwijl hij het luxe zachte leer en het mat geborsteld roestvrij staal van de vorige editie heeft behouden. Makkelijk te besturen en ook met een bass die indruk maakt.

De Momentum 2 slaagt erin aangenaam rijk te klinken en tegelijkertijd zeer gedetailleerd wanneer de muziek daarom vraagt. Daarmee staat hij op eenzame hoogte in zijn categorie en prijsklasse.

Sennheiser Momentum M2

Kortom: de over-ears versie van de Momentum M2 is een toonbeeld van draagcomfort. De pasvorm is met andere woorden niets minder dan puik. De Momentum M2 klinkt fantastich en zal zeker in de smaak vallen bij mensen die muzikaliteit en warmte hoog in het vaandel hebben staan.

Neem ook een kijkje op de website van Sennheiser en lees onze recensie van de hoofdtelefoon terug.


EDITORS' CHOICE