NIEUWSUltrasone

Summersale: Ultrasone koptelefoons

Redactie HiFi.nl | 14 augustus 2015 | Ultrasone

Voor onze summersale van deze week geven we flinke kortingen weg op een aantal koptelefoons van Ultrasone; zowel een over-ear als een in-ear. De Ultrasone DJ1 is nu te bestellen voor maar 99 euro en de Ultrasone TIO kost tijdelijk slechts 199 euro. Let wel; op is op.

We beginnen met de Ultrasone DJ1; een hoofdtelefoon die vooral gebruikt wordt door professionals in de muziekindustrie, maar ook prima geschikt is voor bijvoorbeeld op reis. De constructie is namelijk volledig gesloten, waardoor je geen last hebt van geluid van buitenaf. Hij is daarbij ook helemaal opvouwbaar en makkelijk mee te nemen.

Door het flexibele design wordt het ook makkelijk om, zoals een echte DJ betaamt, via één oorschelp naar muziek te luisteren. Dankzij de lage toondruk kun je zelfs tot diep in de nacht gebruik maken de koptelefoon, zonder achteraf last te hebben van vermoeide oren. De Ultrasone DJ1 is nu tijdelijk gedaald in prijs van 159 euro naar 99 euro.

Dan door naar het in-ear model; de Ultrasone TIO. De TIO is het bewijs dat een klein formaat absoluut niet garant staat voor mindere kwaliteit. Uit compacte in-ear hoofdtelefoon komt namelijk gewoon hetzelfde ruimtelijke geluid dat we van Ultrasone gewend zijn. Zelfs tijdens het sporten of tijdens het reizen kan de TIO een complete concertervaring nabootsen.

De unieke ergonomische vormgeving van de TIO zorgt er niet alleen voor dat de koptelefoon voor een lange periode comfortabel blijft zitten, het heeft ook een uitstekende isolatie tegen achtergrondgeluiden als gevolg. Nog langer ongestoord genieten van je muziek dus. De Ultrasone TIO koptelefoon is nu tijdelijk gedaald in prijs van 349 euro naar 199 euro.

Let wel; er zijn maar een beperkt aantal exemplaren beschikbaar met korting. Klik ook hier om je op te geven voor onze Summersale mailing om op de hoogte te blijven van alle komende acties.


EDITORS' CHOICE